Digitālais centrs aicina fotografēšanas iesācējus uz apmācībām | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālais centrs aicina fotografēšanas iesācējus uz apmācībām

Prasme uzņemt skaistas bildes ir ne vien lietderīga, lai iemūžinātu dažādus nozīmīgus dzīves brīžus, bet arī iespēja izpausties radoši, uzņemot neparastus un interesantus attēlus. Ventspils Digitālais centrs aicina pilnveidot fotografēšanas prasmes, apmeklējot apmācību kursu „Fotografēšanas pamati”, kas šoruden notiks jau astoto reizi. 

Interesenti aicināti trešdien, 11. oktobrī, plkst. 18:15 apmeklēt bezmaksas iepazīšanos nodarbību Ventspils Digitālajā centrā, kurā būs iespējams uzzināt par mācību norisi, saturu un uzdevumiem. Tiks noskaidrotas arī kursa dalībnieku līdzšinējās prasmes un zināšanas fotografēšanā, kā arī tas, ko dalībnieki gribētu iemācīties. Ieteicams uz apmācībām ņemt līdzi savu fotokameru.

Nodarbības notiks no 18. oktobra līdz 24. novembrim, trešdienās un piektdienās no plkst. 18:15 līdz plkst. 19:45. Kopā 12 nodarbības. Maksa par kursu EUR 84.00, t.sk. PVN. Pieteikties iespējams līdz 11. oktobrim elektroniski: www.ej.uz/fotokursiem8.

Apmeklējot apmācību kursu „Fotografēšanas pamati”, interesentiem būs iespēja iepazīties ar fotokameras uzbūvi, fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kā arī kompozīcijas un vizuālās komunikācijas pamatiem. Lai gūtās zināšanas pārbaudītu praksē, kursa apmeklētājiem būs jāveic arī mājas darbi, kurus brīvajā laikā izpildīt, izmantojot savu fotokameru.

Apmācību kursu vadīs Jekaterina Karpova. Pasniedzēja ar fotomākslu nodarbojas jau vairāk nekā 10 gadus un turpina pilnveidot savas prasmes dažādos fotokonkursos un semināros. Māksliniece ir piedalījusies vairākos gan vietēja, gan starptautiska mēroga fotokonkursos un izstādēs, ir izstrādājusi vairākus lielus foto projektus un organizējusi personālizstādes.

Pēc apmācību kursa iziešanas, tiem, kuriem būs vēlme uzzināt par fotografēšanas niansēm fotostudijas vidē, būs iespēja apmeklēt papildus nodarbības. Par papildus nodarbību norisi informācija tiks sniegta apmācību norises laikā.