ICT Cluster Meetup sezonu sāk ar aizraujošu tēmu – blokķēžu risinājumi | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

ICT Cluster Meetup sezonu sāk ar aizraujošu tēmu – blokķēžu risinājumi

Otrdien, 18. septembrī, plkst. 18:00  Ventspils Biznesa atbalsta centrā notiks šīs sezonas pirmais “Ventspils ICT cluster Meetup” pasākums, kuru apmeklēt aicināti informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) nozares pārstāvji.

Šoreiz “Ventspils ICT cluster Meetup” galvenā tēma - blokķēžu risinājumi. Latvijas – Amerikas kopuzņēmuma “Baltic Technology Group” valdes priekšsēdētājs Pēteris Kokovkins pastāstīs par blokķēžu un viedo līgumu izstrādi, savukārt uzņēmuma “eazyBI” mārketinga un biznesa izaugsmes vadītājs Jānis Gulbis dalīsies pieredzē, izmantojot blokķēžu risinājumus ikdienas darbā – grāmatvedībā, darba laika uzskaitē un loģistikā.

Pasākumā aicināti piedalīties Ventspils IKT nozarē strādājošo uzņēmumu un iestāžu pārstāvji, kā arī jebkurš cits interesents. Pasākums norisināsies Ventspils Biznesa atbalsta centra telpās, Pils ielā 17, Ventspilī (Bankas “Citadele” 3. stāvā).

Pasākuma programma:

  • plkst.17:50 Ierašanās, reģistrēšanās;
  • plkst. 18:00 “Blokķēžu un viedo līgumu izstrāde kā viens no uzņēmuma darbības virzieniem”, Pēteris Kokovkins, uzņēmuma “Baltic Technology Group” valdes priekšsēdētājs;
  • plkst.18:20 “Blokķēžu izmantošana uzņēmuma ikdienas darbā – grāmatvedībā, laika uzskaitē un loģistikā”, Jānis Gulbis, uzņēmuma “eazyBI” mārketinga un biznesa izaugsmes vadītājs;
  • plkst.18:40 “Diskusija par blokķēdes tehnoloģijas izaicinājumiem un izmantošanu”. Piedalās Pēteris Kokovkins, Jānis Gulbis un Egons Spalāns (Ventspils pilsētas dome).
  • plkst. 19:20 Uzkodas, informācijas un pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: www.ej.uz/ictclustermeetup12.