Ventspils Digitālais centrs aicina bez maksas izmantot datorologa pakalpojumus | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs aicina bez maksas izmantot datorologa pakalpojumus

No 24. līdz 28. aprīlim norisināsies Digitālā nedēļa, kuras ietvaros Ventspils Digitālajā centrā tiks piedāvātas dažādas informatīvas un izglītojošas aktivitātes. Viena no tām būs “Datorologs”, kas 19. un 26. aprīlī sniegs iespēju bez maksas izmantot Digitālā centra IT speciālistu zināšanas un saņemt palīdzību vai konsultāciju dažādās ar datoriem un viedajām ierīcēm saistītās problēmsituācijās.

Saņemt datorologa konsultāciju būs iespējams Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, ņemot līdzi pašam savu datoru vai kādu citu viedierīci, piemēram, planšetdatoru vai viedtālruni, lai to bez maksas pārbaudītu, pārliecinātos vai tajā nav vīrusu, kā arī saņemtu konsultāciju par drošu datora lietošanu. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās! Pieteikties konsultācijai pie Digitālā centra IT speciālistiem iespējams, aizpildot anketu: https://adre.se/datorologakonsultacija, kā arī zvanot pa tālruni 63607607.

Datorologa pakalpojumi būs pieejami:

  • 19. aprīlī plkst. 9:00-13:00;
  • 26. aprīlī plkst. 13:00-17:00.

Katram apmeklētājam konsultācijai tiks atvēlētas 20 minūtes.

Dodoties uz konsultāciju, jāņem vērā, ka situācijās, kas saistītas ar nelegālu programmatūru instalēšanu, filmu vai seriālu lejupielādi, bankas kontu un internetbanku izmantošanu, konsultācija netiks sniegta.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par citiem Digitālās nedēļas pasākumiem!

Aktuālā informācija būs pieejama Digitālā centra mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.