Izstrādā logo konkursam “Ventspils IT izaicinājums”! | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Izstrādā logo konkursam “Ventspils IT izaicinājums”!

Konkurss “Ventspils IT izaicinājums” šogad tiek organizēts ar plašāku vērienu, aicinot piedalīties ne vien Latvijas, bet arī Lietuvas un Igaunijas skolēnus. Arī nākotnē plānots konkursu attīstīt, ar mērķi rosināt skolēnus pārbaudīt savas prasmes un veicināt interesi par informācijas un komunikāciju tehnoloģijām. Pieaugot konkursa popularitātei, svarīgi izveidot labu atpazīstamības zīmi, proti, logo.  Tādēļ 1. līdz 12. klases skolēni aicināti piedalīties “Ventspils IT izaicinājuma” logo izveides konkursā.

Konkursa ietvaros dalībniekiem jāizveido logo vektorgrafikā, kas iemiesotu konkursa būtību- skolēnu iesaisti jēgpilnā un radošā tehnoloģiju lietojumā, iesaisti IT jomā un tehnoloģiju pasaulē, kā arī ietvertu Ventspils pilsētas identitāti. Svarīgi, lai konkursa logo būtu iespējams izmantot arī nākamo gadu konkursos, un tas būtu starptautiski saprotams. Logo līdz 20. oktobrim jāiesniedz elektroniski, nosūtot e-pastu uz: itchallenge@ventspils.lv. Vienā sūtījumā iespējams iesniegt vairākas logo variācijas.

 Konkursa uzvarētājs iegūs naudas balvu – 400 EUR apmērā. Arī konkursa līdzjutēji varēs iesaistīties, nobalsojot par savu favorītu un izlemt, kurš iegūs 100 EUR naudas balvu un titulu Skatītāju simpātija.

Logo konkursa uzvarētājs tiks apbalvots “Ventspils IT challenge” konkursa apbalvošanas pasākumā 2017. gada 17. novembrī.

Plašāk par “Ventspils IT izaicinājuma” logo izveides konkursu: www.itchallenge.eu