Digitālais centrs aicina skolēnus ekskursijā iepazīt tehnoloģiju profesijas | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālais centrs aicina skolēnus ekskursijā iepazīt tehnoloģiju profesijas

Sākoties jaunajam mācību gadam, sācies arī rudens ekskursiju laiks. Lielisks piedāvājums visas Latvijas skolēniem sagatavots Ventspilī, kur vienas dienas ietvaros iespējams iejusties trīs dažādās profesijās, gūt jaunas zināšanas un smelties iedvesmu savas nākotnes profesijas izvēlē.

Ekskursijas “Trīs profesijas vienā dienā” piedāvājums izveidots, sadarbojoties Ventspils Digitālajam centram, Zinātnes un tehnoloģiju muzejam “Kurzemes Democentrs”, SIA “Aspired” un “Ventspils Biznesa atbalsta centram”.

Ekskursijas ietvaros skolēni var izvēlēties no dažādām profesijām sev visinteresantāko:

  • Ventspils Digitālajā centrā skolēni varēs iepazīt programmētāja, maketētāja un 3D grafikas dizainera profesijas, piedaloties interesantās tehnoloģiju darbnīcās. Apmeklējums 4,00 EUR no skolēna;
  • SIA “Aspired” speciālisti iepazīstinās bērnus ar fiziķa un ķīmiķa profesiju, aizraujošās,  tehniski radošās darbnīcās. Savukārt “Kurzemes Democentrā” būs iespēja uzzināt vairāk par vides pētnieka un programmētāja profesijām, izspēlējot izglītojošu spēli “Karjeras izaicinājums”. Apmeklējums 5,50 EUR no skolēna;
  • Iepazīties ar jaunā uzņēmēja profesiju, kā arī uzzināt kādas prasmes un īpašības šajā profesijā ir būtiskas, skolēni varēs “Ventspils Biznesa atbalsta centrā”. Apmeklējums 2,00 EUR no skolēna.

Divām grupu pavadošām personām piedāvājums ir bez maksas. Piedāvājums spēkā darba dienās.

Pieteikties ekskursijai iespējams, zvanot 63630435.