Ziemassvētku fotostūrītis Ventspils Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ziemassvētku fotostūrītis Ventspils Digitālajā centrā

Ventspils Digitālais centrs aicina ceturtdien, 20. decembrī, no plkst. 11:00 līdz plkst. 18:00 izbaudīt pirmssvētku gaisotni un iemūžināt bildes svētku noskaņās Ziemassvētku fotostūrītī.

Iemūžināt svētku emocijas aicināts ikviens  gan bērni, gan pieaugušie  plašākā radu vai draugu pulkā (ne vairāk kā 10 cilvēku vienā piegājienā) vai individuāli. Fotostūrīša apmeklētāji aicināti ņemt līdzi maiņas apavus.

Bildes uzņems fotogrāfe Ilze Bergmane un tās pēc mazas apstrādes tiks nosūtītas uz apmeklētāju e-pastiem vai arī saglabātas līdzi paņemtajā zibatmiņā.

Paralēli bilžu uzņemšanai, interesentiem būs iespēja izgatavot personalizētu Ziemassvētku dekoru, kuru iekārt svētku eglītē.

Bilžu uzņemšana Ziemassvētku fotostūrītī notiks Ventspils Digitālā centra 2.stāva lielajā zālē. Lai nebūtu jāgaida rindā un konkrētais laiks būtu rezervēts tieši jums, nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālruni 63607607 vai e-pastu vdc@ventspils.lv. Ventspils Digitālais centrs aicina pieteikšanos neatlikt uz pēdējo brīdi, jo vietu skaits ir ierobežots.