IKT iedvesmas pasākumā jauniešiem piedalīsies influenceris un hip-hop izpildītājs “Edavārdi” | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

IKT iedvesmas pasākumā jauniešiem piedalīsies influenceris un hip-hop izpildītājs “Edavārdi”

Piektdien, 29. martā, Ventspils Kultūras centrā notiks IKT iedvesmas pasākums jauniešiem no 7. – 12. klasei “Pašmāju iedvesmotāji un  digitālo profesiju vēstnieki”. Pasākuma īpašais viesis būs influenceris un hip-hop izpildītājs “Edavārdi”.  Pēc pasākuma, 2. daļā, jaunieši piedalīsies konkursā “DigITiņš”.

Semināra ietvaros ar skolēniem tiksies pašmāju influenceri, datorspēļu izstrādātāji, digitālā mārketinga speciālisti un vietējie Ventspils uzņēmēji.

Ventspils Digitālais centrs katru gadu aicina Ventspils vispārizglītojošo skolu 1. – 12. klašu skolēnus, kā arī Ventspils Mūzikas vidusskolas un Ventspils Tehnikuma audzēkņus piedalīties tehnoloģiju konkursā “ITiņš”. Tā kā konkurss šoreiz notiek “Digitālās nedēļas” ietvaros, tas šogad pārdēvēts par “DigITiņu”.

Skolēni aicināti pieteikties un startēt četrās vecumu grupās:

  • no 1. līdz 3. klasei – A grupā;
  • no 4. līdz 6. klasei – B grupā;
  • no 7. līdz 9. klasei – C grupā;
  • no 10. līdz 12. klasei vai 1. līdz 4. kursam – D grupā (tajā skaitā Ventspils Mūzikas vidusskolas un Ventspils Tehnikuma audzēkņi).

Konkursā var piedalīties 3 komandas no vienas skolas katrā vecuma grupā.

Sīkāka informācija par to kā piedalīties tehnoloģiju konkursā “DigITiņš”  pieejama konkursa nolikumā šeit: www.ej.uz/digitina-nolikumu. Reģistrēties konkursam iespējams līdz 24. martam, aizpildot reģistrēšanās anketu šeit: www.ej.uz/digitins2019.

Labākās A un B vecuma grupu komandas tiks apbalvotas konkursa norises dienā - Ventspils Digitālajā centrā. Savukārt C un D vecumu grupu komandas tiks aicinātas uz apbalvošanas ceremoniju Ventspils Digitālajā centrā 2019. gada 4.aprīlī, kur tiks apbalvotas trīs labākās komandas C un D vecuma grupās.