Runās par dronu pilotēšanu un Uzņēmējdarbības akadēmiju | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Runās par dronu pilotēšanu un Uzņēmējdarbības akadēmiju

Ceturtdien, 12. decembrī, Ventspils Digitālais centrs aicina apmeklēt pasākumu Ventspils #TechUP, kas norisināsies “Ventspils Biznesa atbalsta centrā” un kura ietvaros būs iespēja uzzināt plašāk par jaunajiem dronu pilotēšanas noteikumiem, tikties ar uzņēmuma “ROBYWORKS” pārstāvjiem, kā arī iepazīt jauno “Business Academy” izveidoto iniciatīvu "Emotional intelligence & Tech MeetUp".

Šoreiz Ventspils #TechUP pasākums norisināsies divās daļās. Pasākuma pirmajā daļā valsts biedrības “Civilās aviācijas aģentūra” pārstāvji tiksies ar pasākuma dalībniekiem, lai informētu par dronu pilotēšanas noteikumu aktualitātēm, savukārt uzņēmuma “ROBYWORKS” pārstāvji dalīsies pieredzē ar video un foto materiālu veidošanu, izmantojot dronus. Uzņēmums ievērojams ar to, ka izpelnījies gan slavenā raidījuma "Top Gear" uzmanību, gan iekļuvis Latvijas Pasākumu producentu asociācijas (LaPPA) 2018. gada kvalitatīvāko uzņēmumu sarakstā.

Pasākuma otrajā daļā notiks “Emotional Intelligence & Tech MeetUp”, kurā piedalīsies “Business Academy” pārstāvji un tās līdzveidotājs Guntis Čoders, lai iepazīstinātu ar meetup iniciatīvas nākotnes vīziju. Pasākums ir tikšanās vieta ambicioziem, uz attīstību un tehnoloģijām vērstiem cilvēkiem, kas regulāri tiekas, lai dalītos pieredzē, kopīgi mācītos un strādātu pie sevis attīstīšanas un start-up ekosistēmas veidošanas Kurzemē.

Pasākuma programma:

  • 17:15 Ierašanās.
  • 17:30 Jaunie dronu pilotēšanas noteikumi,
    Ilmārs Ozols, V/A “Civilās aviācijas aģentūra”.
  • 17:50 “Kā lidot ar 6 štukām gaisā?”,
    Roberts Vītols, uzņēmums “ROBYWORKS”.
  • 18:10 Pārtraukums - uzkodas, informācijas un pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.
  • 18:30 Emotional Intelligence & Tech MeetUp,
    “Business Academy”.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: https://ej.uz/techup4. Pasākuma apmeklētājiem iespējams apmeklēt gan visu pasākumu, gan tikai sev interesējošās tēmas.