Vēl iespējams pieteikties Vasaras IT skolas noslēguma sesijai | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Vēl iespējams pieteikties Vasaras IT skolas noslēguma sesijai

Līdz 9. jūlijam vēl iespējams pieteikties Ventspils Digitālā centra Vasaras IT skolas pēdējai sesijai “Vasara mežā”. Pieteikties nodarbībām iespējams šeit: www.ej.uz/vasarasskolu2019 vai klātienē Ventspils Digitālajā centrā.

Arī pēdējās Vasaras IT skolas nodarbības būs dažādiem interesantiem tehnoloģiju piedzīvojumiem bagātas. Skolēni atbilstoši vecumposmam ar Bee-Bot robotu palīdzību dosies pa pēdām meža  zvēriem,  darbosies ar elektronisko izgudrojumu konstruktoru Makey-Makey un LittleBits programmējamām ierīcēm, veidos meža stāstus programmās Scratch un Construct 2. Digitālās mājturības nodarbībās tiks darināta meža vide un dzīvnieki, izmantojot līmplēves. Talkā nāks arī roboti LEGO WeDo 2.0 un Edison, lai veidotu, piemēram,  baļķu vedējus un izbrauktu meža labirintu. Tāpat dažāda vecuma skolēniem būs iespēja veidot daudzveidīgas meža tēmai veltītas animācijas, video, digitālās mākslas darbus un piedalīties spēles Minecraft darbnīcās. Netiks aizmirstas arī 3D pildspalvas, ar kuru palīdzību tiks veidots 3D mežs. Lai labāk izprastu 3D objektu modelēšanu, vecākajiem IT skolas dalībniekiem būs iespēja strādāt ar programmu Tinkercad.

Plašāka informācijas pa tālr. 63607607, rakstot uz e-pastu pulcini@ventspils.lv vai Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3.