Digitālais centrs apmāca Liepājas pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogus | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālais centrs apmāca Liepājas pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogus

24. un 25. augustā Liepājas pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi Ventspils Digitālā centra speciālistu vadībā apguva mācību programmu “Datorikas un izglītības tehnoloģijas “Bee-Boot” elementi pirmsskolas vecumposma mācību procesā”.

Divu dienu garumā 24 pedagogiem tika rādīts un stāstīts par to, kā padarīt pirmsskolas izglītības iestāžu mācību procesu aizraujošāku un daudzveidīgāku, izmantojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Pirmsskolas izglītības iestāžu skolotāji apguva kā mācību procesā iesaistīt robotikas un datorikas elementus, QR kodus, kā arī izmēģināja apdruku sublimācijas tehnoloģijā. Pedagogiem bija iespēja iepazīt un pašiem darboties ar pirmsskolas vecuma bērnu iemīļotajiem “Bee-Boot” robotiem.

Pedagogi priecājās par iespēju apgūt tik noderīgas zināšanas un atzina, ka noteikti izmantos tās savā mācību procesā. Ventspils Digitālajam centram ir patiess gandarījums, ka mācībās iesaistītie skolotāji ir apliecinājuši gatavību kļūt par savas izglītības iestādes robotikas – datorikas vēstnešiem.

Ventspils Digitālajam centram ar Liepājas pilsētu ir regulāra un veiksmīga sadarbība un arī šoreiz apmācības varēja norisināties, pateicoties sadarbībai ar Liepājas Izglītības pārvaldi.