Krāšņus momentus iemūžināt aicina Digitālā centra Līgo fotostūrītī | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Krāšņus momentus iemūžināt aicina Digitālā centra Līgo fotostūrītī

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, Ventspils Digitālais centrs aicina izmantot iespēju piedalīties tradicionālajā Līgo svētku fotosesijā un iegūt profesionālas bildes svētku noskaņās. Līgo fotostūrītīs darbosies ceturtdien, 17. jūnijā, no plkst. 11:00 līdz 18:30.

Fotografēties ir aicināts ikviens. Maksimālais dalībnieku skaits vienā fotografēšanās reizē - 6 personas. Fotostūrīša dalībnieki varēs izvēlēties dažādus Līgo svētkiem atbilstošus aksesuārus, kā arī dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi paši savus atribūtus, kas fotogrāfijas padarītu vēl krāšņākas.

Norises vieta būs Ventspils Digitālā centra pagalma zaļā zona un vienas fotosesijas ilgums paredzēts līdz 15 minūtēm. Maksa par dalību fotosesijā: 10,00 EUR (neatkarīgi no dalībnieku skaita). Uzņemtās fotogrāfijas tiks apstrādātas un līdz Līgo svētkiem nosūtītas dalībniekiem uz e-pastu.

Par mirkļu iemūžināšanu rūpēsies profesionālā fotogrāfe Margarita Zvejniece. Lai pieteiktos fotostūrītim, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās elektroniski šeit: www.adre.se/foto. Pieteikšanos dalībnieki ir aicināti neatlikt uz pēdējo brīdi, jo vietu skaits ir ierobežots.

Piedaloties fotosesijā, dalībnieki piekrīt, ka fotoattēli un video publicitātes nolūkiem var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv, Ventspils Digitālā centra mājaslapā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī pašvaldības un Ventspils Digitālā centra sociālo tīklu kontos.