Pasākumā Ventspils #TechUp runās par IT izglītības sniegtajām iespējām karjeras izvēlē | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Pasākumā Ventspils #TechUp runās par IT izglītības sniegtajām iespējām karjeras izvēlē

Ceturtdien, 12. maijā, plkst. 18:00 Ventspils Digitālais centrs aicina jauniešus un ikvienu citu interesentu piedalīties klātienes pasākumā “Ventspils #TechUp”, kura tēma šoreiz ir “IT izglītība – stabils pamats dažādām profesijām”. Pasākumā dažādu profesiju pārstāvji pastāstīs par to, kur viņus ir aizvedis karjeras ceļš pēc IT specialitātes iegūšanas, daloties savā pieredzē, cik noderīgs pamats jebkurai profesijai var būt IT izglītība.

Ar ko īsti nodarbojas IT kvalifikāciju ieguvuši speciālisti? Bieži cilvēki domā, ka IT speciālisti nodarbojas tikai ar programmēšanas darbiem vai datoru labošanu, bet patiesībā IT speciālisti var darboties visdažādākajās jomās, par to kādās, šoreiz pastāstīs Ventspils #TechUp dalībnieki.

Ventspils #TechUp “IT izglītība – stabils pamats dažādām profesijām” pasākuma programma:

  • 17:45 – ierašanās.
  • 18:00 – Raitis Roze.

Liepājas Izglītības attīstības un metodiskā atbalsta centra un Zinātnes un izglītības inovāciju centra vadītājs.

  • 18:20 – Inese Rēriha.

Uzņēmuma SIA “Envirotech” pārstāve, Baltijas Aizsardzības nozares koordinatore / Ģeogrāfiskās informācijas sistēmas speciāliste. Darbojas ar ģeotelpisko datu apstrādi, analīzi, vizualizāciju, sagatavošanu un izplatīšanu.

  • 18:40 – Vairis Caune.

Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes dekāns.

  • 19:00 – Kristaps Skutelis.

SIA “TestDevLab” publisko attiecību speciālists. Tehnoloģiju bloga “Kursors” galvenais redaktors.

  • 19:20 – gardas uzkodas!

Informācijas un pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.

Pasākuma apmeklētājus sagaida ne vien vērtīga pieredzes apmaiņa un tīklošanās, bet arī gardas uzkodas. Pasākums norisināsies klātienē Ventspils Augstskolā, Inženieru ielā 101 A, D korpusa pagrabstāvā. Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: www.adre.se/techup22