Ventspils Digitālā centra Tehnoloģiju pēcpusdienu ciklā varēs uzzināt par elektroauto priekšrocībām un trūkumiem | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālā centra Tehnoloģiju pēcpusdienu ciklā varēs uzzināt par elektroauto priekšrocībām un trūkumiem

Mūsdienās dažādās jomās arvien lielāka priekšrocība tiek dota dabai draudzīgām alternatīvām, tas skar arī transportlīdzekļa izvēli. Elektroauto ar katru gadu kļūst populārāki un pieejamāki, liekot vairāk aizdomāties par šāda auto iegādes priekšrocībām un trūkumiem, kā arī par dažādām praktiskām lietām, kas saistītas ar elektroauto uzturēšanu, tāpēc Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu uz bezmaksas informatīvo pasākumu “Elektroauto – vai tas ir tā vērts?”, kur būs iespēja noskaidrot dažādus sev interesējošos jautājumus.

Pasākums norisināsies 24. novembrī plkst. 17:00 - 17:40. Tehnoloģiju pēcpusdienā ar pieredzi dalīsies elektroauto īpašnieks un tehnoloģiju entuziasts Edgars Šifers. Tiks apskatīti dažādi elektroauto iegādes aspekti – gan pozitīvie, gan ne tik ļoti. Edgars atklās dažādus sabiedrībā pieņemtos mītus un patiesības, kā arī atbildēs uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par elektroauto. Tiks apskatītas tādas tēmas, kā elektroauto uzturēšanas izmaksas, uzlādes ilgums, cik lielu attālumu iespējams nobraukt u.c. Edgars dalīsies arī savā personīgajā pieredzē par to, kā nonācis pie lēmuma iegādāties elektroauto.

Pasākums būs noderīgs ikvienam, kurš kaut reizi ir aizdomājies par iespēju nākotnē dot priekšroku elektrodzinējam, kā arī tiem, kas plāno elektroauto iegādi tuvākajā laikā vai jebkuram, kurš interesējas un vēlas iesaistīties diskusijā par šo tēmu. Lai piedalītos Tehnoloģiju pēcpusdienā, nepieciešams pieteikties iepriekš šeit: www.adre.se/elektroautoprieksrocibas.  

Aktuālā informācija par tehnoloģiju pēcpusdienu piedāvājumu būs pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.